FS_Prince
 
Az ISAR 2000 Kft. számlázó és anyagnyilvántartó rendszere. A szoftver logisztikai oldalon a beérkezett szállítási igények feldolgozását, lekérdezését, központba kerülését és a rendszerben használt törzsadatok karbantartását végzi. Központi adatbázisra épülő rendszer, amely tartalmazza az üzletek és termékek adatait, listáját, illetve alkalmas az üzletekből érkező szállítási igények felvitelére, feldolgozására és a központ felé való továbbítására. Az adminisztrációs felület biztosítja a rendszer által kezelt üzletek, a hozzájuk tartozó belső szállítólevelek és azok karbantartásának kezelését, a bejövő számlák iktatását, illetve a kimenő számlák automatikus elkészítését a szállítólevelek alapján.
Oracle adatbázis, Windows platform
 
 
FS_Prince_Tlph
 
Az FS_Prince programhoz kapcsolódó ügyviteli szoftver, amely a telephelyi rögzítést teszi lehetővé.
Access adatbázis, Windows platform
 
 
WIR
 
A Silver-Coast Kft-vel közösen használt, a termékek szállításakor alkalmazott PDA készülékekre fejlesztett mobil bizonylatoló szoftver, amely nyilvántartja a mozgó áruk helyzetét, illetve amellyel szállítóleveleket és számlákat lehet készíteni.
 
 
WIR_Raktár
 
Az ISAR 2000 Kft. raktárában használt mobil vonalkód-olvasóra fejlesztett áru-bevételező, -kiadó és -nyilvántartó program.
 
 
FSP_Daemon
 
A WIR alkalmazás központi adatokkal történő online kiszolgálására, illetve a WIR által beküldött bizonylatok online feldolgozására kifejlesztett szoftver.